PAST EVENTSACTIVE MEMBER

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 - 20:30


στην «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» στην Αθήνα


active-final-2014

PRESS RELEASE

 

Στις 18 Ιουνίου ξεκινά από την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων το "cosmos alivas" tour των Active Member.

Η δεύτερη εποχή του γκρούπ έχει σαν αφετηρία το νέο αυτό υλικό και τη ανανεωμένη διάθεση του B.D.Foxmoor και της Sadahzinia. Τα πολλά λόγια πια είναι περιττά όταν πρόκειται για κάποιο αντάμωμα των Active Member με το κοινό που τους στηρίζει τόσα χρόνια. Επί σκηνής λοιπόν, θα δοθεί το σύνθημα για το νέο ξεκίνημα, τη δεύτερη εποχή, τον "cosmo aliva".

Οι εκπλήξεις και οι συμμετοχές δεν θα λείψουν από τη σημαντική αυτή βραδιά!

Οι Active Member με τον καινούριο, 17ο δίσκο τους, με τίτλο ”Cosmos Alivas” σκάβουν στην κυριολεξία έναν καινούριο δρόμο για να πορευτούν στη δεύτερη εποχή του γκρουπ, ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia.

Το υλικό του νέου δίσκου καθώς και τραγούδια από όλη τη δισκογραφία τους θα παρουσιάσουν σε μια μοναδική συναυλία- σταθμό στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηνών στο Γκάζι. Την Τετάρτη 18 Ιουνίου, την ημέρα της συναυλίας θα δοθεί ουσιαστικά και το “σύνθημα” για να ξεκινήσει αυτή η δεύτερη εποχή του γκρουπ.

Άλλωστε έχουν να εμφανιστούν στην Αθήνα ως Active Member τουλάχιστον ένα εξάμηνο, από τον περασμένο Δεκέμβριο όταν είχαν γεμίσει τη σκηνή του Gagarin με αφίσες από όλη τους τη συναυλιακή διαδρομή ήδη από το 1993, καθώς και ένα τεράστιο backdrop με το νέο εξώφυλλο «Cosmos Alivas” ζωγραφισμένο από τον Κώστα Καταγά. Εκείνη τη μέρα, προς έκπληξη όλων και χωρίς να έχει κάνει την παραμικρή ανακοίνωση, ο B.D.Foxmoor καλεί στη σκηνή τον Νικήτα Κλιντ (Xray) βάζοντας τέλος σε μια μυριόστομη παραφιλολογία.

Στη διάρκεια των ηχογραφήσεων, κι όσο ο δίσκος Cosmos Alivas έπαιρνε μορφή και γέμιζε με εικόνες, στίχους και ήχους, η δεύτερη εποχή άρχιζε στ’ αλήθεια, με μια μεγάλη υπέρβαση. Η ουσία της μουσικής, κι ο σεβασμός σε όλες τις ανθρώπινες στιγμές που σημάδεψαν τον B.D.Foxmoor από την αρχή του γκρουπ στο μακρινό 1992, θριάμβευσαν δίνοντας χώρο στην αγάπη.

Αρχές Απρίλη το ραντεβού επί σκηνής επαναλήφθηκε σε ένα ιστορικό live του B.D.Foxmoor στο Stage Volume 1 με καλεσμένους όλους όσους μοιράστηκαν με τον ιδρυτή των Active Member, το ξεκίνημα.

Νικήτας Κλιντ, Βαβυλώνα, Οδυσσέας (Razastarr), Brigada και άλλοι αφιέρωσαν τις τρεις συνολικά συναυλίες, στου χθες την αθωωότητα, και τη βιάση, στου σήμερα τη φρονιμάδα και τη μαγκιά για του αύριο την ομορφιά και την τελική αφήγηση.

Ο Cosmos Alivas, λοιπόν, ξεκινά με τις καλύτερες ευχές και είναι η πρώτη «γέννα» αυτής της υπέρβασης.

H συναυλία στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων την Τετάρτη 18 Ιουνίου θα είναι μπολιασμένη με όλη αυτή την ενέργεια και με τραγούδια καινούρια του νέου album που εκτός των άλλων θα κυκλοφορήσει επισήμως εκείνη την ημέρα σε διπλό συλλεκτικό βινίλιο (δεν θα κυκλοφορήσει σε CD) και με συμπαραγωγό τον κόσμο.

Ήδη πολλοί είναι αυτοί που συμμετέχουν στην παραγωγή του δίσκου με τη λογική του crowdfunding και προπληρώνοντας τον δίσκο θα λάβουν το δικό τους συλλεκτικό αντίτυπο μόλις κυκλοφορήσει – και μάλιστα με τυπωμένο το όνομά τους στο εξώφυλλο!

Η δεύτερη εποχή του γκρούπ έχει σαν αφετηρία το νέο αυτό μουσικό υλικό και τη ανανεωμένη διάθεση του B.D.Foxmoor και της Sadahzinia.

Αλλά, τα πολλά λόγια πια είναι περιττά όταν πρόκειται για κάποιο αντάμωμα των Active Member με το κοινό που τους στηρίζει τόσα χρόνια. Επί σκηνής λοιπόν, θα δοθεί το σύνθημα για το νέο ξεκίνημα, τη δεύτερη εποχή, τον "cosmos alivas".

Οι εκπλήξεις και οι συμμετοχές δεν θα λείψουν από τη σημαντική αυτή βραδιά. Αναφορικά: Νικήτας Κλιντ, Βέβηλος, MCD – o πρώτος Dj των Active Member - και οι Noova Groova με το τραγούδι tribute στην Γιώτα Γιάννα.

Ο Cosmos Alivas είναι το δικαίωμα σε ένα όνειρο μετά από 10 χρόνια πολέμου. Και μας ανήκει. Όπως ανήκει και σε σένα.

Και η συναυλία στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων είναι η γιορτή μας και το μουσικό μοίρασμα των πολύτιμων αυτών στιγμών μας.


GENERAL TICKET INFORMATION


Τιμές Εισιτηρίων:
8 ευρώ (τα πρώτα 1000 εισιτήρια)
Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα είναι 10 ευρώ
Ταμείο: 12 ευρώ

Σημεία προπώλησης:
Ιμάντας, Σαρρή 46, Πλατεία Ασωμάτων, τηλ. 210 3242 411
“Τεχνόπολις” Δήμου Αθηναίων, Γκάζι
http://www.viva.gr
11876
Στα καταστήματα Public
Παπασωτηρίου
Seven Spots
Ιανός

Πληροφορίες ωραρίων σημείων προπώλησης::
http://www.viva.gr/tickets/points-of-sale/

Περισσότερες πληροφορίες:
www.cosmos-alivas.gr
www.lowbap.com
https://www.facebook.com/ActiveMemberOfficial

Για περισσότερες πληροφορίες, δημοσιογραφική ενημέρωση και φωτογραφικό υλικό απευθυνθείτε στην Ηρώ Παστρικού στo This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Οργάνωση - Παραγωγή:
Chronos Art Productions:
Tel: +30 211 221 13 57 - Site: www.chronosart.gr - e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548 - This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ,

Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»
Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»
Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»


SELECTED VIDEO CLIPS OF ACTIVE MEMBERSELECTED PHOTOS OF ACTIVE MEMBER